Şehit Selman Çelik İlkokulu

WEB https://sehitselmancelikio.meb.k12.tr
Adres : Okmeydanı Mahallesi Aydınlık Evler Caddesi No10 KÜTAHYA
VİZYON : Eğitim ve öğretim standardını yükselterek bölgede ve ülkede referans gösterilebilecek “Model Okul” olabilmektir.
MİSYON : İnsanı ve hayatı başlıca değer kabul ederek, teknolojik ve bilimsel gelişmeler ışığında etkin ve verimli bir eğitim- öğretim hizmeti sunmaktır.
BAŞARILAR : 2011-2012 Öğretim yılında öğrencilerimiz, kulüpler arası "Yıldızlar Düzenlemeli Folklör"yarışmalarında Kütahya İl Birinciliğini, İzmir-Bornova İlçesinde yapılan Bölge yarışmalarında ise 4.lük elde etmişlerdir. 2014-2015 Öğretim yılında öğrencilerimiz, Okullar ve Kulüpler arası Minikler Halk Oyunları "Düzenle-meli" dalında Kütahya 1.si olmuştur. Ayrıca öğrencilerimiz Çanakkale ilinde yapılan kulüpler arası halk oyunları minikler yarışmasında ise bölge 2.si olmuştur.

Saatler : SABAH:08.50-12.00 ÖĞLE ARASI TATİLİ:11.50-12.50 ÖĞLE :13.00-14.30
Servis :
Ulaşım : Okulumuza ulaşım 3 ve 9 nolu Kütahya Belediyesi Özel Halk Otobüsleri ile sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : Şehir Merkezi
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz İl Merkezine 3,2 km. uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : eTwinning ("Oyunlarla" Büyüyorum!")